دانلود رمان حافظه فراموشی از میلاد کوندرا 180 صفحه PDFپی دی اف

حراج


تاریخ انتشار

22 آبان 1403

نوع فایل

PDF

حجم فایل

2.1 مگابایت

تعداد صفحات

180 صفحه

مترجم

خجسته کیهان

دانلود رمان حافظه فراموشی از میلاد کوندرا 180 صفحه PDFپی دی اف:در سایت رمز فایل برای شما مخاطبان به اشتراک گذاشته شده است.رمان حافظه، فراموشی اثر میلان کوندرا، با نام اصلی هویت (Identity)، به موضوعاتی همچون هویت، حافظه و فراموشی می‌پردازد. این کتاب از آثار کوتاه‌تر و کمتر شناخته‌شده کوندرا است که در آن به مسائلی از قبیل رابطه‌ی انسانی، معنای هویت شخصی، و تناقضات درونی و بیرونی که افراد را درگیر می‌کند، پرداخته است.با سایت رمز فایل در این مطلب همراه باشید.

دانلود رمان حافظه فراموشی

دانلود پی دی اف رمان حافظه فراموشی

دانلود PDF رمان حافظه فراموشی

خرید رمان حافظه فراموشی

دانلود رمان حافظه فراموشی از میلاد کوندرا

خرید رمان حافظه فراموشی از میلاد کوندرا

معرفی کتاب:

رمان حافظه، فراموشی اثر میلان کوندرا، با نام اصلی هویت (Identity)، به موضوعاتی همچون هویت، حافظه و فراموشی می‌پردازد. این کتاب از آثار کوتاه‌تر و کمتر شناخته‌شده کوندرا است که در آن به مسائلی از قبیل رابطه‌ی انسانی، معنای هویت شخصی، و تناقضات درونی و بیرونی که افراد را درگیر می‌کند، پرداخته است.در هویت، داستان زوجی به نام شانتال و ژان-مارک روایت می‌شود که رابطه‌شان دچار بحران‌های عمیق شده است. شانتال با ترس از دست دادن هویت خود و نادیده گرفته شدن در جامعه دست و پنجه نرم می‌کند و به دلیل همین ترس، احساسات پیچیده‌ای را در زندگی مشترک خود تجربه می‌کند. این مساله باعث می‌شود ژان-مارک، به نوبه‌ی خود، دچار شک و تردیدهایی درباره‌ی هویت و رابطه‌اش شود. این دو شخصیت درگیر دنیایی از سوءتفاهم‌ها، بیگانگی و ترس‌های درونی می‌شوند که به ناپایداری رابطه‌شان می‌انجامد.کوندرا در این رمان، مانند دیگر آثارش، به عمق روان‌شناسی انسان، تأملات فلسفی و رویکردهای مختلف به روابط انسانی می‌پردازد و به نحوی بدیع و تأمل‌برانگیز به مفاهیمی چون حافظه، هویت و فراموشی نزدیک می‌شود. کتاب هویت با سبک خاص کوندرا و زبان فلسفی او، به بررسی این نکات می‌پردازد و خواننده را به فکر درباره‌ی ارزش‌ها و پرسش‌های عمیق درونی خود وادار می‌کند.

خلاصه این کتاب:

کتاب حافظه، فراموشی یا The Book of Laughter and Forgetting اثر میلان کوندرا به بررسی حافظه، فراموشی، و نقش آن‌ها در شکل‌گیری هویت انسان و روابط انسانی می‌پردازد. این رمان مجموعه‌ای از داستان‌ها و شخصیت‌های به‌هم‌پیوسته است که موضوعات مختلفی از جمله سیاست، عشق، تنهایی، و تلاش برای یافتن معنا در زندگی را در بر می‌گیرد. کوندرا از رویدادهای تاریخی و اجتماعی، به‌ویژه تحولات سیاسی چکسلواکی، برای پردازش مفاهیمی چون خاطره و فراموشی استفاده می‌کند.در این کتاب، شخصیت‌ها با موقعیت‌هایی مواجه می‌شوند که آن‌ها را مجبور به مرور گذشته یا مواجهه با فراموشی می‌کند. هر فصل به نوعی، بیانگر چالش‌های هویتی، تأثیرات فراموشی بر زندگی و از بین رفتن خاطرات است. حافظه، فراموشی داستانی فلسفی و عمیق است که نشان می‌دهد چگونه سیاست، اجتماع و حتی روابط عاطفی می‌توانند حافظه و هویت فرد را تغییر دهند و از بین ببرند. کوندرا با زبانی پویا و تفکر برانگیز به موضوعاتی چون تلاشی برای زنده نگه داشتن خاطرات و مقاومت در برابر فراموشی در دنیای مدرن می‌پردازد.

معرفی نویسنده:

میلان کوندرا نویسنده و رمان‌نویس برجسته چک‌تبار است که در سال 1929 در چکسلواکی (جمهوری چک کنونی) متولد شد. آثار او در زمره مهم‌ترین رمان‌های قرن بیستم محسوب می‌شوند و اغلب به مضامینی مانند فلسفه، سیاست، عشق، هویت، حافظه و فراموشی می‌پردازند. کوندرا به دلیل شرایط سیاسی و بیان نظرات انتقادی‌اش نسبت به نظام کمونیستی، در سال 1975 به فرانسه مهاجرت کرد و در نهایت تابعیت فرانسوی گرفت.او با کتاب‌هایی همچون سبکی تحمل‌ناپذیر هستی، کتاب خنده و فراموشی و جاودانگی به شهرت بین‌المللی رسید. آثار کوندرا با سبکی ترکیبی از طنز تلخ، فلسفه، و روان‌شناسی شخصیت، به بررسی پیچیدگی‌های انسان مدرن و چالش‌های او در برابر نظام‌های سرکوبگر و تحولات سریع اجتماعی می‌پردازند. او علاوه بر رمان‌نویسی، مقاله‌هایی در باب هنر و رمان نیز نوشته است و دیدگاه‌هایی منحصربه‌فرد درباره ساختار و جوهره رمان ارائه داده است.کوندرا، به عنوان نویسنده‌ای که همیشه به هویت، حافظه و تأثیرات سیاسی و اجتماعی بر زندگی فردی پرداخته، همچنان به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین نویسندگان معاصر جهان شناخته می‌شود.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود رمان حافظه فراموشی از میلاد کوندرا 180 صفحه PDFپی دی اف”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برو بالا